Haven

Haven
En lille have på 200 m2

torsdag den 20. oktober 2011

Kønt er det ikke

Men forhåbentligt praktisk.
Målene er L 180 x D 142 x H 80
Jeg har efterhånden fået erhvervet mig en del krukker, og selvom de fleste er frostsikre, har hverken planter eller krukker godt af at stå ude i regn og sne om vinteren. Jeg har ganske enkelt ikke plads i mit skur (og er ikke udstyret med hverken orangeri eller drivhus), så inspireret af CDs megatelt, gik jeg på jagt efter opbevaring i nanostørrelse. Det er selvfølgelig meningen, at det skal pakkes væk igen til foråret.
Der er fluenet for den store åbning foran og ligeledes i hver ende, således at man kan lufte ud, uden at insekter flyver ind. Er nok beregnet til dem, der laver deres egne grøntsager m.m. forår og sommer. Både plastik og fluenet kan rulles op og bindes fast foran. Hele herligheden kostede kr. 228,00 hos Harald Nyborg.

Det skal lige siges, at jeg var ved at få et hysterisk tilfælde, da det skulle samles og måtte skrige "HJÆLP" til min havenabo Gro, som kom ilende for at hjælpe mig. Ellers er jeg ikke helt sikker på, at mit blodtryk ikke ville have nået faretruende højder. Tak for hjælpen Gro!

14 kommentarer:

 1. Halleløjsa Spejder Nette, man udvider nok på matriklen :o) Ganske smart fundet på og hvor er det genialt med en havenabo der godt tør komme løbende selvom hun kan høre at et hysterisk anfald er på vej. Så også tak til Gro fra mig, fordi hun reddede dit blodtryk og genoprettede roen i kolonihaven ;o)
  Fnis fra Friis

  SvarSlet
 2. Smart! Det ser dejligt praktisk ud :-)
  Det kunne da være, jeg også skulle have noget i den stil, når jeg nu heller ikke er udstyret med drivhus ol.

  SvarSlet
 3. .....super ide Nette - ideer i nanostørrelser kan redde hele haveuniverset igennem vinteren er jeg sikker på.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Næ du har ret det er ikke kønt, men hvor er det smart:) Der kommer jo en mørk tid nu så det med skønheden gør jo ikke så meget. Det var godt at Gro var i nærheden, for jeg kan sagtens forestille mig at der skal to til at finde hovede og hale på teltet.
  Jeg håber at du har nydt dine feriedage, det har jeg først med at genetablere græs omkring spejlbassinnet og så med afslapning, skøøønt. Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. smart ide, og vi er jo alligevel ikke så meget i haven om vinteren, så pyt med det ikke er så kønt.
  Annete

  SvarSlet
 6. Hurra for gode havenaboer :)
  Udpræget smukt kan man ikke kalde det, men snart er det mørkt en stor del af døgnet og så ser ingen det jo.

  Det vigtigste er selvfølgelig arternes overlevelse.

  Ulla

  SvarSlet
 7. Ja, tudegrimt er det, men det står også i det bagerste hjørne en smule gemt ved en enorm rhododendron. Men mon ikke det kan beskytte krukkevæksterne mod væden, der kan være så ødelæggende om vinteren.

  SvarSlet
 8. Næsten det samme problem her, og så er det jo godt at man har en drivhus :)

  SvarSlet
 9. Hvor er det smart. Og pyt med at det ikke er kønt... Det er CDs jo heller ikke, men når det er praktisk og kun om vinteren, så synes jeg det er en rigtig god løsning. Det skal nok fungere fint, til at holde krukkerne tørre.
  Modige Gro ;-)

  SvarSlet
 10. Det var så lidt Nette :-D skudet være en anden gang :-)
  Jeg håber det holder vinteren over, for det var nogle drilske stænger!
  K. Gro

  SvarSlet
 11. Nej det passer ikke skønt ind i dit æstetiske univers :), men nogle gange må man tænkte praktik ind i tilværelsen.

  SvarSlet
 12. Man kan ikke lige frem sige, at der er kønt, men pyt med det.
  Det er jo en fin løsning.

  SvarSlet
 13. Bare det virker :)

  Rigtig go´weekend

  Iben

  SvarSlet
 14. Kære Nettepige,

  allerførst vil jeg gerne rette en stor tak til Gro, fordi hun kom og hjalp dig ud af dit hysteriske anfald:o) Vi er mange, der er glade for, at dit blodtryk - takket være Gros indgriben - hurtigt stabiliserede sig igen:o)

  Skidt pyt med at det opbevaringstelt ikke har den helt store prydværdi. Det er jo de uvurderlige og smukke skatte, det huser, der tæller, ikke? Af og til må vi finde os i noget, der er knapt så æstetisk i haven om vinteren, men da gør det heller ingenting, vel?

  Håber du hygger dig med havepuslerier i det pragtfulde oktobervejr, når lejlighed byder sig.

  Knus fra mig til dig

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!