Haven

Haven
En lille have på 200 m2

lørdag den 29. januar 2011

Ekstrahjælp til sengelæsende havetosser

Jeg har i et andet indlæg læst, at Tante Grøn skriver: "Desuden har jeg fået myoser i nakken og smerter i fingrene, af at ligge med den enormt tunge bog i sengen. Så nu ligner jeg både noget, der er løgn (af søvnmangel) og har for ondt i fingre og nakke til at få lavet noget i haven idag:o) Sikke en heltinde!!!!!:o)"

Jeg holder selv meget af at læse i sengen, men når det drejer sig om havebøger, er mange både store i format og temmelig tunge. Men det er ingen spøg at blive halv-invalid dagen efter, eller hvad der er endnu værre: Ikke at kunne holde ud at læse ret længe. Derfor har jeg indkøbt et "senge-bakkebord". Desværre ikke fordi jeg forventer at få serveret morgenmad på sengen i tide og utide. Det ville da ellers være dejligt. 1 million puder i ryggen og så sidder jeg som en prinsesse. Bordet løfter bogen op i en passende afstand, og rillerne gør, at bogen ikke glider. Tag den Tante Grøn!

Her har jeg sat bakken op på spisebordet i køkkenet, da jeg fandt det upassende at fotografere det i dynerne :-))

7 kommentarer:

  1. Den idé er da ikke så tosset. Så slipper man også for buler i hovedet og smerter i de gigtplaget fingre ;-)

    SvarSlet
  2. Rigtig god idé, og MÅSKE hvis man nu falder i søvn med bakkebordet foran sig, så er bogen næste morgen skiftet ud med morgenmad på sengen og en lyserød rose... (drømmer jeg eller er jeg vågen!!) :)
    Hvad angår fotograferingen kunne det da ha' være hyggeligt at se dig staplet op med puder og bakkebord ;)
    Fortsat god læseweek-end fra fru friis

    SvarSlet
  3. Hahahaha....hvor er I tre kvindfolk dejlige:o) Ja, vi havetosser må lide alverdens kvaler:o)

    Nette, du er jo genial:o) Det er da sådan en havebogs-installation jeg må have i sengen:o)

    Ligesom Fru Fniis, ville jeg da også mægtig gerne have set et billede af Haveprinsessen Nette siddende i sengen på 20 edderdynsdyner og en million silkepuder i ryggen....totalt opslugt af en havebog:o) Det kan nåes endnu, Nette:o) Tænk lige lidt over den!!

    Weekendhilnser fra en halvinvalid havetosse

    SvarSlet
  4. Kære alle, har nu ikke selv haft de store problemer med det endnu:-)Jeg gad også godt se Nette sidde i sine edderduns dyner, sikke et reklame billed. JEg var nu også noget smadret i går efter at, have siddet i Nettes sofa til langt ud på natten os se Claus Dalby kavalkade. Tak for en fantastisk sjov aften.
    Kærligst Gro

    SvarSlet
  5. Hej Nette..
    Hvor godt med det bord..Så er jeg ikke den eneste som har problemer med at få bogen i hovedet og ondt i nakken.
    Bliver spændende at følge din have i løbet af året..
    Mange hilsener Karina

    SvarSlet
  6. Hei. Kjempe flott blogg! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt sengebordet?
    Mvh
    Anette, Norge

    SvarSlet
  7. Kære Anette

    Selvfølgelig kan du spørge om det :-)
    Jeg købte bakkebordet i en forretning i Danmark, som hedder Indoor Outdoor, da de lå i Hellerup. Den forretning er desværre lukket nu, men de har 3 andre forretninger. De har også et onlinekatalog, men jeg har tjekket og senge-bakke-bordet er ikke i det. http://www.indooroutdoor.dk/om-indoor-outdoor.html. Det betyder selvfølgelig ikke, at de ikke har det. Du kan ringe og spørge. På dansk ville jeg kalde det netop et senge-bakke-bord. God jagt :-)

    SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!