Haven

Haven
En lille have på 200 m2

mandag den 30. april 2018

Det kræver god forestillingsevne

Hurra for løgplanterne og helleborus. For haven er endnu ikke rigtig i form. Alting myldrer op af jorden i bede og krukker, og jeg ved ikke hvad halvdelen er for noget. Ukrudt eller selvsåede lækkerier? Og hvad er nu det for noget i den krukke, som er begyndt at skyde? Hvad kan det være mon? Ja, jeg har flere spørgsmål end svar disse dage. Haven er noget rodet, og jeg forsøger at få "visionen" frem på nethinden. Gad vidst om det lykkes i år?
De dobbelte lysegule Claus Dalby tulipaner er allerede sprunget ud. Det er en skøn tulipan, som gør sig godt sammen med Purissima, Mount Hood og hornvioler.
Helleborus i alle afskygninger og farvekombinationer
De små juveler i form af dobbelte primulaer dukker op som små overraskelser flere steder. De er tidligere års forårsindkøb, som er plantet ud i bedene efter afblomsting.
Spanske magueritter og tvillingeblomster. Tvillingeblomsterne står i bunden af en opstammet hortensia paniculata, og må klare sig, selvom det er alt for tidligt at plante sommerblomster ud. Håber de klarer skærene i krukken højt til vejrs.
Krukker i krukkerne. Hornviolerne er plantet i mindre krukker, som er sat op i den store krukke med syringa Primrose. Så kan de enten blive plantet ud eller sat i skammekrogen, når de bliver trætte. 
Her er starten på det syrlige hjørne. 
Det ser endnu ikke ud af meget, men vi er jo også først lige kommet i gang.
De sarteste bliver puttet for natten under glas i minidrivhuset og inde i Kagehuset.
Jeg slæber dem troligt frem og tilbage hver dag. 
Skørt at købe sommerblomster så tidligt, men farverne lokkede.

9 kommentarer:

 1. Visionerne har du da - og indkøbene er gjort - så med lidt sommervarme vil det hele jo komme til at ligne en million hos dig.
  Dejlige farver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske ;) Haven har jo lidt noget under mit delvise fravær de seneste to år.

   Slet
 2. Det kan godt være lidt svært, st huske hvad der er hvor og jeg synes nu også, at mange især stauder har haft svært ved at komme igang i år, men nu ser det da heldigvis ud til at lysne.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tidlige forår har været temmeligt koldt, så de forskellige vækster er lidt bagud. Glæder mig til at den kommende varme, giver planterne et spark fremad :)

   Slet
 3. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  หนังออนไลน์

  SvarSlet
 4. Car removal gold coast is the best in the cash for cars removal services provider in brisbane.

  SvarSlet
 5. This is very intresting article.This article belongs to
  free car removal brisbane article. is the best in the cash for cars removal services.

  SvarSlet
 6. Dreamin. I love blogging. You all express your feelings the right way, because they are your feeling, focus on your blog it is great. Cash for cars gold coast.

  SvarSlet
 7. Very helpful blog post, explained everything very clearly, This blog really has all the info I was looking for. Thanks you for sharing. Unwanted car removal.

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!