Haven

Haven
En lille have på 200 m2

søndag den 21. juni 2015

Kjeld Slots seneste indlæg om regionale haveprogrammer på TV

Kjeld Slot har lavet et indlæg om regionale haveprogrammer i TV, som jeg gerne vil henlede mine læsere på. Jeg er rigtig glad for at blive gjort opmærksom på de regionale haveprogrammer, og glæder mig meget til at se både Havemennesker og udsendelserne om Jannes have. 

Kjeld Slot kan om nogen få mig op af stolen og provokere mig, så jeg råber af min computer, men når han har ret, skal han have ret. Jeg har flere gange tidligere slået på tromme for lødige haveprogrammer og endda skrevet til både DR og TV2. Jeg er selv begejstret for programmer som Gardeners' World, fordi denne type program inkorporerer alt fra have arkitektur til trends, hands on eksempler fra årstiden og eksempler fra forskellige haver m.m. Garderners' World tager skridtet en anelse længere end de højt elskede udsendelser Haven i Hune produceret af DR. Havefolk fabler jo stadigt om disse udsendelser, som jeg desværre kun har set (og optaget), da nogle af dem blev genudsendt for få år siden. Det er mig en gåde, hvorfor man ikke laver udsendelser af den karakter med Claus Dalby, som i den grad kender til alle mulige forskellige skønne haver i både ind- og udland. Man kunne garnere disse udsendelser med Kjeld Slots tanker om havearkitektur osv. Rigtige kvalitetsprogrammer som evt. kunne sælges til Norge, Sverige, Holland, Belgien, England osv.

Indtil da vil jeg bruge min TV tid om aftenen, og når det regner, på at se de programmer som der er lagt link til i Kjelds seneste indlæg. 

7 kommentarer:

 1. Hahahaha Nette! Jeg kan levende forestille mig at du, spruttende og sprøjtende, fortæller ham hvor rosen skal stå.
  Jeg har, ligesom du, appelleret til DR, TV2 og TV2Fri ang Gardener's World! De er komplet tunghører og fortsætter ufortrødent med alle deres forbandede kageprogrammer med "Tidslen". Hvad med os? Vi vil osse have vedkommende tv!
  Tak for tippet!

  SvarSlet
 2. Hej Nette
  Tusind tak for link! Elsker at finde nye haveprogrammer
  Ligesom dig synes jeg også at Gardeners World er virkelig godt have-tv og svenskerne laver også nogen gode haveprogrammer. Feks Trädgårdstirsdag. Jeg har også forsøgt at skrive til TV2 for at få dem til at lave nogen ordentlige programmer for os haveelskere. Men jeg fik ikke engang respons
  Dog har jeg fundet ud af at der ligger mange haveprogrammer på Youtube. Også Gardeners World ;)
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej Nette.Dejligt indlæg du har lavet.Og kan kun give dig ret.Er også vild med Gardeners World.
  Og haven i Hune var bare skønne programmer.
  Utroligt at De forskellige kanaler ikke lytter til havfolket.Og jeg må da lige ind og læse Kjeld Slots indlæg.
  Gitte og jeg havde nogle dejlige timer hos Lisbeth i dag.
  Og god aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 4. Tak for tippet, har lige brugt en halv time på at se den første udsendelse :-)

  SvarSlet
 5. Du har fuldstændig ret, man kan godt undre sig, der er så meget sport, så hvorfor ikke også lidt haveinspiration. Har set det første program, glæder mig til næste :-), kh Margit

  SvarSlet
 6. Jeg er så enig:-) Jeg så anbefalingen fra KS og så første program, men jeg er vidst svær at stille tilfreds;)
  Jeg fatter ikke at den halve tid skal bruges på at gentage at "Lars og Birte" har fået besøg af en havearkitekt og skal giftes om en måned - hvad med at sende noget konkret? Man sidder der savlende og håber på at se noget have og så ser man det samme og det samme klip igen.
  Nogle udsendelser som jeg synes er virkelig gode og vedkommende er Ud i haven fra TVØST
  http://www.tveast.dk/program/ud-i-haven
  Her er havevandring med fokus på haven og planterne - ikke mad og nips - ren havetv med en erfaren gartner ved hånden:-)

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!