Haven

Haven
En lille have på 200 m2

søndag den 13. januar 2013

Æv, jeg kan ikke uploade billeder!

Har lige lavet et skriv om mine "frostsikre" krukker fra Bilka, hvoraf jeg i dag har konstateret, at flere af de store er revnede. Har taget billeder som jeg ville vedhæfte, og min arrigskab blev ikke bedre af, at jeg ikke kan indsætte billeder. Hvad katten er meningen?

5 kommentarer:

 1. Det er et kendt problem hod google. Alle der anvender Internet explorer har dette problem. Det er googles måde at tvinge os over på Chrome, hvor problemet ikke eksistere ;-)
  Hvis man ikke vil opdatere til Chrome, kan man f.eks uploade billeder til PhotoBucket og hente dem ind i blogger indlæg herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svar! Jeg benytter også denne computer hos en kunde, og jeg kan IKKE benytte Chrome, da kundens CRM system ikke fungerer sammen med den browser. Jeg er tvunget til at bruge Explorer. Sådan noget bras! Enten må jeg så evt. forsøge mig med Picasa, Photobucket eller lign. eller ............ lukke min blog! For jeg er eddersplitter ravende gal i skralden.

   Slet
 2. Så så, Nette - godt ord igen :) Selvfølgelig lukker du da ikke din blog!
  Det er da ikke noget problem at bruge 2 browsere på din computer, så kan du da bare nøjes med at bruge Chrome til din blog - et voila!
  Kom igen :)

  SvarSlet
 3. Åh, hvor jeg kan sætte mig ind i din frustration, Nette. Lov mig ikke at lukke ned! Godt du har Lene og Gitte. Og så vil jegikke "Fru Høbeballe" ret. Det er da lige til at klage over. Du kan da vise dem billederne fra din blog!

  SvarSlet
 4. Der er snart ikke noget, der længere fungerer i IE.............

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!