Haven

Haven
En lille have på 200 m2

lørdag den 19. januar 2013

Mobil fotos

Fotografering bliver jeg aldrig god til. Jeg er en sigt-og-skyd person. Det er noget med det tekniske, som ikke interesserer mig et klap. Lige som det ikke interesserer mig, hvorfor bilen starter, når jeg drejer nøglen.  Ofte har jeg desuden ikke lige mit lille kamera ved hånden, når jeg ser noget, som jeg for lyst til at forevige. Men mobilen har jeg som regel ved hånden, så den bliver hevet frem. Jeg vil ikke just sige, at jeg har enormt rod i mine billeder, men der hersker afgjort heller ikke pinlig orden. Der mangler undertekster på stort set alle billeder, og det sker, at jeg efter nogle måneder finder et billede frem uden at være helt klar over, hvad i alverden jeg ser på.

Således gennemgik jeg nogle billedmapper på computeren i dag og faldt over en mappe med navnet "Fra Nette Mobil". Jeg undrede mig først over, hvad det mon kunne være. Og sørme så. Mappen indeholdt over 300 billeder fra forår og sommeren 2012. Masser af oplevelser og øjeblikke, hvor jeg ikke havde et kamera ved hånden og i stedet benyttede mobilen. Lige som jeg gjorde i starten af mit bloggeri.
 
Her er et lille udsnit af, hvad jeg fandt:
 
JEG FORSLÅR I KLIKKER PÅ BILLEDERNE OG SER I FREMVISEREN
Forårsindkøb 2012 (ja-ja-ja, jeg har altså andet end lyserødt)
 
Flere ting og sager fra foråret 2012. Krukkerne afventer marchordre til andre pladser.
 
Ucensureret terrassehygge med min elskede gøjelas, grillaften osv.
 
 Dit og dat fra forår og sommer 2012
 
Udsnit fra vandhullet
 
Åben have 2012 hos Lisbeth fra http://countryliv.blogspot.dk/Countryliv

 

19 kommentarer:

 1. Flotte billeder du fandt, sommerstemning :) så fint.

  SvarSlet
 2. Det er da GODE billeder! Og hvor er Gøjelas en fuldstændig lækker fugl :-)

  SvarSlet
 3. Det var godt du fik kigget i gemmerne, for der er sandelig mange gode sager... Faktisk var det på høje tid du fik dem rystet ud af godteposen, det er sommerstemning så det basker. Bemærker især den lime-gul-grønne collage, suoerdejlig, her kunne Gøjen også passe ind ;)

  SvarSlet
 4. Gode mobil 'skud' :O)Det må være et godt kamera der sidder i din mobil. Jeg aner ikke om mit er godt eller skidt - bruger det aldrig. Måske skulle jeg teste det i år?

  SvarSlet
 5. Skønt tilbageblik på 2012 - jeg glæder mig bare så meget til forårssol, varme og blomster,blomster, blomster.
  Din kavalkade og din header minder mig om at jeg skal have flere af de dejlige nemme hvide natvioler. De giver en god højdevariation i bedene.

  SvarSlet
 6. Kære Nette
  Det var dog nogle skønne billeder som du havde i den mappe - og dine collager emmer af skøn, skøn sommerstemning. Tak for de fine sommerbilleder fra min have, de minder mig om et par af sommerens dejlige solskinsdage.
  Dine lysegule er så sarte og fine og selvfølgelig kan du ikke modstå dem - der er jo forskel på gul og gul. Jeg kan slet ikke stå for dine stemningsbilleder fra terrassen, tænk engang om få måneder er vinterkulden væk og det er endnu engang tid til at trække havemøblerne ud og slå parasollen op, hvor jeg dog glæder mig.
  Nyd din søndag

  SvarSlet
 7. Dejligt tilbageblik. Jeg synes det er nogle fine billeder du tager. Jeg er vild med dine collager, sat sammen i matchende farver, så bliver det vist ikke meget bedre!

  SvarSlet
 8. Billederne er dejlige og smager af sommerglæde, men fuglen? Den har jeg ikke hørt dig nævne før eller set. hvilken race, alder, tam/meget tam. Har selv en nymfeparakit "Charlie" på 8 år og selektiv håndtam..Er glad for mig og resten af familien rager den. Nå ja sådan er stuefugle vel ofte.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Henrik, min gøje hører ikke under "stuefugle" som sådan. Store papegøjer som ham er superintelligente og i en kategori for sig selv. Faktisk giver de både hund og kat baghjul, når det gælder intelligens. Det er der megen seriøs forskning som beviser.

   Han er super-mega-utroligt tam. Men KUN over for mig. Andre får alvorlige hak. Det er helt normalt for store gøjer. I naturen vælger de også mage for livet. Jeg har haft ham fra jeg var barn. Siden 1963! Den 28. april kan vi fejre 50 år sammen. Og jeg elsker ham meget højt, selvom han er møgbesværlig :-)

   Slet
  2. Sludder og vrøv Henrik. Han blev købt i 65! Så det er kun 48 år, jeg har haft ham. Jeg var 8 år. Så kan du selv regne den ud :-)

   Slet
 9. Godaften Nette.jeg synes da at du tager flotte billeder med dit lille kamera.
  Utrolige flotte collager du viser.Man bliver i helt godt humør af at se dem.God aften Jette

  SvarSlet
 10. wow.... sikken have du har. Jeg synes nu ellers du slipper RET FLOT fra fotograferingen. ;)

  SvarSlet
 11. Smukke billeder!
  Den sart gule blomst i venstre hjørne, hvilken slags er det? - ja, jeg er lidt ny i haven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en Trollius hybrid "Alabaster". Også kaldet Engblomme på dansk. Den har en lækker cremegul farve og meget mørkegrønt løv. Lækker ikke sandt?

   Slet
  2. Tak, Nette.. Synes bare ikke dem jeg kan finde, under det navn, ligner din. Din er sådan lidt bred/tæt/lækker..

   Slet
  3. Er det ikke en ranunkel? :)

   Slet
  4. Trollius (engblommer) tilhører Ranunculaceae, som er nært beslægtet med Ranunculus. Jeg er ikke botaniker, men Google er min ven :-)

   Slet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!