Haven

Haven
En lille have på 200 m2

tirsdag den 24. maj 2011

Fundet og købt

Pimpinella major Rosea
Claus Dalby gjorde det IGEN. Han satte et billede ind på sin blog, som gjorde nogle af os læsere rundtossede. Denne vilde gulerodsplante vil passe helt vidunderligt med det meste i enhver romantisk cottage garden agtig have, tror jeg. Selvom blomstersammensættergeniet Claus har sat den sammen med den yndige tvetand Lamium orvalaDen overvejer jeg også at gå på jagt efter, MEN altså. De sidste inkkøbte planter har jeg sørme svært ved at få plads til, selvom jeg skruer, det bedste jeg har lært, så mon ikke jeg skal slå lidt koldt vand i blodet.

Vidunderet er købt hos Stovby Stauder. Superhurtig respons på bestillingen.

Tænk sig. Der hoppede lige et par ekstra planter til krukkerne med op i kurven. nemlig:


Hosta White Feather

Lamium Mac. White Nancy
De lyserøde gulerødder skal ud i bedene og de to sidste skal stå i krukker i skyggen op mod en nabo med rå mængder af skvalder.

10 kommentarer:

 1. Jeg fik også et par eksemplarer... + lidt ekstra, når vi nu alligevel skulle betale fragt.

  Jeg kan godt se, at farverne passer perfekt ind i din have nette, men du har jo ikke plads til mere. Det har jeg, så send bare :)

  SvarSlet
 2. He-he... der var du sandelig hurtig!! Tillykke med fangsten :o)

  SvarSlet
 3. De hopper de planter - det gør de altså :)
  Den lyserøde gulerod er helt skøn.

  SvarSlet
 4. Ja det er frygtelig så anmassende de planter er, ikke til at slippe af med:O). Den Hosta er jeg da helt vild med, den må jeg eje.

  SvarSlet
 5. Åh vad fint!Sån vill jag oxå ha :-)suck
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 6. Jammer altså. Jeg har ikke plads til mere. Eller, det må jeg så finde. Altså, altså. Jeg er den, der er løbet, tak for tippet! Og skøn have, ser vi snart flere billeder fra den :)

  SvarSlet
 7. Tak for tippet, hvis de ellers har flere, nu når du har reklameret for den ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 8. Nette, Nette, Nette du er en skat:o) TUSIND TRILLIONER TAK FOR TIPPET!!!!! Jeg sender et kæmpe fingerkys over til dig:o)Jeg HAR bestilt den lyserøde sag, og jeg nåede det, inden den blev meldt udsolgt. Pyha, var da lige ved at gå i panik, af angst for at jeg ikke skulle nå det. Den plante er et must til en cottage-nørd:o)

  Taknemmelige knus

  SvarSlet
 9. Og tak for tippet på min blog om træpæoner i Bilka. Det var jo en helt anden pris. Det er inden for det muliges ramme ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 10. Ja, den Pimpinella er rigtig fin. Vil da lige gøre opmærksom på at Tina fra http://staudemarken.dk/ også har den(du ved hende der snart får Blossom ;-). Jeg besøgte hende for nogle år siden, da jeg var i 'Haven i Hune' da Anne Just anbefalede hende. Og hold da op, Tina har mange dejlige stauder!!!

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!