Haven

Haven
En lille have på 200 m2

tirsdag den 14. juni 2011

HUSK Haven i Hune

Lørdag den 18. juni, kl. 14:55 - 15:25 genudsender DR 2 den første af 10 udsendelser om Anne Just og hendes fantastiske have. Så husk at optage og/eller sætte jeg foran skærmen.

Jeg var desværre ikke vågnet helt op til havedåd i 2005, så jeg så kun brudstykker, da udsendelserne rullede over skærmen første gang, men bedre sent end aldrig. Jeg glæder mig meget over, at DR genudsender, så vi kan få fornøjelsen igen!

15 kommentarer:

 1. Hej, rigtig godt med sådan en reminder og tusind tak for det. Jeg var heller ikke i topgear dengang, men har sjovt nok haft en enkelt af hendes bøger lånt for flere år siden. Nu har jeg netop fået hjemlånt stort set alt om Haven i Hune og skal bruge det som ferielæsning, så et gensyn med udsendelserne fra haven bliver da bare dejligt.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 2. Ja for søren, jeg har tænkt på det et par gange og håber at jeg tænker på det på lørdag;) Tak for reminderen jeg glæder mig til at se udsendelserne som jeg heller ikke så dengang.

  SvarSlet
 3. Tak for den info Nette, du kan tro jeg skal følge med.
  Kh Lone

  SvarSlet
 4. Og jeg håper den kommer på nett tv også:)

  SvarSlet
 5. Sikken god idé at låne bøgerne, så man er orienteret, når udsendelsern kører over skærmen. Muligvis får man mere ud af udsendelserne på den måde. Tak for den idé Ulla!

  SvarSlet
 6. Tak for tippet. Det havde jeg helt overset og da jeg heller ikke så udsendelserne den gang, er der lidt at indhente.

  Bedste havehilsner
  Birgitte/ Landliggeren

  SvarSlet
 7. Mange tak for tippet. Det havde jeg ikke selv opdaget :-)

  SvarSlet
 8. Tusind tak for tippet. De udsendelser vil jeg meget gerne gense, og jeg havde ikke selv bemærket, at de kom. Det bliver optageren, som bliver proammeret ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 9. ups, for hurtig på tasterne. det er selvfølgelig "programmeret"

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 10. Har allerede lavet en påmindelse på min telefon. Jeg glæder mig - vil dog optage dem, da vi skal have arbejdslørdag hos os - det glæder jeg mig også til :)

  SvarSlet
 11. Hej Nette hvad skulle jeg dog gøre uden dig. Måske er der en der optager udsendelsen :-) - Nåh nej det bliver jo regnverjr, så er det jo ikke just havevejr :(
  Mange hilsner Gro

  SvarSlet
 12. Hmmm... jeg skal så møde på arbejde kl. 14.45!! Bad timing!! Nå, men de må da også kunne ses på nettet i dagene efter, jeg glæder mig nemlig også til at se dem "rigtigt", da de var på sidste gang var jeg ikke ordentlig moden... ;o)

  SvarSlet
 13. Tak for reminderen :-) Min opta'r er allerede programmeret.
  Jeg er nu ret sikker på at jeg bliver nødt til at kigge med direkte også, for jeg glæder mig helt vildt til at se dem igen.
  Jeg så nogle af dem, men jeg kan ikke huske om jeg så alle.
  Og man ser dem garanteret anderledes efter så mange år... jeg er også blevet mere have-moden nu :-D

  SvarSlet
 14. Tak, Nette! - Det havde jeg overset, hvis du ikke havde skrevet det. Glæder mig meget til at se alle afsnit igen! :)

  SvarSlet
 15. Takker for tippet, jeg kan se at du har "pisket en stemning" op på Claus Dalby's blog, jeg skal også derop her den 26 juni. Bliver morsom at se når du vil give ham en røvfuld ha..ha..ha..

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!