Haven

Haven
En lille have på 200 m2

fredag den 24. februar 2012

BLOG-VIKAR TANTE GRØN har overtaget Nettes blog for en stund:


Da Nette er en meget travl selverhvervende kvinde, har hun overtalt mig til at være blogvikar på "Nettes lille have". Er stadig lidt øm i den arm hun vred rundt på mig!!! :o)

HELENE, EMMA OG ANATOLY

Vores have byder på rigtig mange gode minder om lykkelige stjernestunder og dejlige oplevelser. Og her taler jeg ikke kun om oplevelser af den blomstrende og duftende slags. Haven har bl.a dannet ramme om  vort bryllup, utallige sommerfester, natligt stjerneskudskiggeri etc etc. 

Et af vore allerkæreste haveminder, var da vores datter i sommeren 2009 blev portrætmalet af den russiske maler Anatoly Speka. Portrættet blev malet inde i Rosenpavillionen, lige på det tidspunkt, hvor Helenae Lykkefund, var på sit allerhøjeste. Duftene, Den Skønne Helene udsendte, var mildest talt berusende og forførende. 

Rosenpavillionen draperet i Helene Lykkefund.
Forrest er det Astrid Lindgren rosen 

Rosenpavillionen  indefra .... et fantastisk sted at finde skygge og sniffe sig beruset i rosenduft

Så gælder det om at være tålmodig og sidde stille som en mus.....

Det var spændende at kigge kunstneren over skulderen og følge portrættets tilblivelse

Helene, Emma og Anatoly i et stærkt fokuseret samarbejde

Dyb koncentration i 32 graders varme....

Mission painting almost completed.....


Det færdige resultat:  En uskyldsren og hvid rosenknop, der snart vil folde sig ud.....halvt barn, halvt kvinde <3 <3 <3

Har din have også dannet ramme om  nogle helt særlige "precious moments" og hvornår gør din have dig allermest lykkelig?

I behøver ikke række hånden op!!  Dette er en skriftlig opgave:o)

Håber ikke I smider tavlekridt, lumre leverpostejmadder og rådne skoletaske-bananer efter vikaren!!!!"

Så er der frikvarter:o)

De kærligste hilsner fra BLOG-VIKAREN38 kommentarer:

 1. Åååååååååh!! Smukkere bliver det næsten ikke.

  Hjertelig Østersøsøsterligbloghilsen

  SvarSlet
 2. Velkommen til vikaren :-)
  Wow! Hvilken dejlig oplevelse i haven - og hvilken dejlig frodig have!
  Tak for inspirationen.
  (pas på den spand vand over døren når du går ud :-)

  SvarSlet
 3. Hej Tante Grøn. Hvor blev det et smukt billede. Der er en dejlig rolig og idyllisk stemning i billedet og farverne rammer lige plet. Det er lige efter min smag. Jeg kan godt forestille mig hvor glade I må være for det maleri.
  Jeg synes, du gør dig rigtig godt som blogger. Dit indlæg var rigtig interessant og du har ret - haven er ramme om mange ting. Jeg holdt min 40 års fødselsdag i haven og vi har holdt fest på terrassen med familie og venner med god mad og solskinsvejr. Mine brødres børn og min mand og jeg har spillet crocket og leget vandleg, når de har været på ferie. Det er nok det, jeg synes har været noget af det bedste! Men det allerbedste er planerne om haven - hvad skal man plante hvor og hvordan tager det hele sig ud, når det vokser op og blomstrer. Derudover elsker jeg lugearbejdet. Det giver energi på en god måde.

  SvarSlet
 4. Også velkommen herfra til blog-vikaren - det kan kun blive godt :-)
  Det er herligt med sådanne 'precious moments' i haven og det er jo et skæppe-skønt billede I har fået af datteren. Men jeg må vist lige tænke lidt længere over, hvilken én jeg kan nævne.

  SvarSlet
 5. Kære Tante Grøn

  For det første vil jeg sige tak, fordi du beærer min lille ydmyge blog med dit fantastisk dejlige indlæg!

  For det andet vil jeg minde alle læsere om, at man kan trykke på et billede for at se alle de stemningsfulde billeder i stort format.

  Det fortjener de virkeligt. Det er helt poetisk at se billederne og maleriets tilblivelse. Hvor dejligt at du deler dette med os.

  Det må være en drøm at få malet et så dejligt portræt af Emma i jeres vidunderlige have. (Jeg genkendte forresten straks maleren, som er omtalt i Claus Dalbys bog Havedrømme I).

  Den opgave som vikaren her har stillet os elever, er noget svær, synes jeg. Men der er jo en årsag til, at mit havehus hedder Kagehuset. Det er ganske enkelt fordi, at jeg kan lokke min teenagesøn ned i haven til te & kage. Samt måske et spil kort eller lign. :-) Han interesserer sig ikke en døjt for have, men vi har haft nogle fantastiske hyggelige timer sammen i haven. Øjeblikke som jeg aldrig vil glemme og håber på, at vi får mange flere af fremover. I takt med at han bliver ældre, bliver det dog sværere og sværere at lokke ham derned. Kagerne er lokkemiddel ........ og da han er en slikmund, virker det :0)

  DET er nok de bedste stunder i haven, selvom der er mange, store og anderledes glæder ved at have en have.

  SvarSlet
 6. Skøn pige og dygtig maler, og ikke mindst en god beskrivelse.

  God weekend.

  SvarSlet
 7. Jubii, skal vi have vikar ...? vi skal nok love at opføre os ordentligt!

  Velkommen og tak for de dejlige billeder fra din smukke have og jeg beundrer virkelig det skønne billede af jeres datter. Sikke nogle rammer at være kunstnerisk i :)

  Ja, haven danner rammen om mange dejlige stunder, både når man som mand og kone arbejder side om side eller måske i hver sin ende af haven og når der er anledning til familiefest og fødselsdage.

  Men allerdejligst er haven som element for ens konstante drømme og planer - det holder jo én i gang!

  SvarSlet
 8. Kære Tante Grøn
  Tak for det smukke indslag, som jeg bare sukkede over. Det var da en fantastisk ide. Jeg kom faktisk til at tænke på et af skagensmalerierne, hvor der sidder en ung dame i en stol - og i forgrunden ser man netop Lykkefund.
  Smukt allerede dengang, men det er da endnu smukkere, når det er ens egen datter.
  Tillykke med det smukke billede, som jeg forstår du værdsætter som den skat det er.

  Tak for din hilsen for nu - snart længe siden. Jeg var ked af at jeg ikke kunne svare dig, da du ikke har en blog. Men det kan da være at vi får lov til at se mere til dig nu du har haft din ilddåb.

  Holder du åbent hus en dag, kører jeg gerne fra Greve for at se din smukke have.

  Det er iøvrigt en drøm af en have du har. Hvor har vi nydt alle billederne - både fra Claus men også din Tour-de-blog-gruppes billeder er da helt utroligt flotte. Men det overrasker ikke, men den vidunderlige have du og Syrenprinsen har lavet. Hils din mand.

  kærlig hilsen
  Eva, evigglade :)

  SvarSlet
 9. Hej hej vikarien!
  Vilken rolig ide med en blogg vikarie :-)
  Vacker blev tavlan på den rara flickan!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 10. Kære Tante Grøn og Emma - det er bare SÅ smukt det maleri, som jeg har været så heldig at se i virkeligheden.

  SvarSlet
 11. Kære TANTE FIN :)

  Kære du, SÅDAN ET FINT INDLÆG, det er simpelthen så fint, det lille billede af din/ Jeres skønne Emma.
  Mægtig go´ide af Nette, at du lige kom på visit :)
  Dejlig billedserie :)
  Stort knus herfra

  Iben

  SvarSlet
 12. Hej Grøn...

  Nu har du vel fået smag for blog-verden !!! så kan du bare komme igang med at oprette din egen blog :)

  SvarSlet
 13. Hej Tante Grøn.

  Kan du SÅ få din egen blog!!!!!!.
  Vi har kun holdt en fest, her i min have. Den dejligste stund for mig i haven er morgenkaffen. Når jeg sidder i læ af garagen, imellem min Chislaine de feligonde roser og bare GLANER. Tak for en Hyyyyggelig formiddag.:-)
  WOW for nogle gode fotos af jeres have.
  Emma pigen hvor er hun nusser.

  Stort knus herfra.

  SvarSlet
 14. Kære vikar - jeg vil godt give dig et stort rødt æble. Det syntes jeg, at du har fortjent, efter det meget meget smukke indlæg både i ord og billeder :-)

  SvarSlet
 15. Nej hvor hyggeligt med en gæstevisit, Tante Grøn :-)
  Hvor er det er dog et utroligt charmerende billede. Jeg forestiller mig, hvordan der er blevet listet rundt med kamera og tilbageholdt åndedræt for ikke at forstyrre magien i rosenpavillionen :-)
  Angående minder, så har jeg haft min have i så kort tid, at de mest mindeværdige minder formentlig venter forude, og det er jo egentlig en dejlig tanke.
  Håber du får blod på tanden mht. bloggeriet ;-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 16. Kære søde Tante Grøn
  Hvor er det et skønt minde og et fantastisk smukt maleri af jeres yndige datter - jeg forstår fuldt ud at det er et specielt minde. Det må også have været fantastisk at blive gift i jeres eventyrlige have?
  Hvor er det dejligt at læse dit vikarindlæg og jeg håber at du skriver mange flere for du udtrykker dig så poetisk og så smukt<3
  Uha sikke en svær lektie du har givet mig for - hvad skal jeg vælge - min sølvbryllupsdag en skøn solskinsdag i 2010 hvor jeg bare var så glad, så glad - eller en dejlig sommeraften for mange år siden hvor det eneste der brød stilheden var 2 små drenge der sad på hver sin gynge og småsnakkede eller de morgener hvor jeg ikke skal afsted og kan gå ud og nyde mit eget rige?
  Jeg ved det ikke, men tusind tak fordi du fik mig til at tænke over det.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 17. Kære Tante Grøn
  Sikke et skønt indlæg du har fået lov til at lave, her på Nettes blog ;-)
  Det er nogle helt vidunderlige billeder af jeres pavillon. Jeg kommer straks til at tænke.... Hvad kan jeg finde på der ligner. For som du ved, elsker jeg roser!
  Tænk engang at have sådan et smukt portræt af sin egen datter hængende i sin stuen. Det er jo fantastisk.
  Jeg holder rigtig meget af at sidde i haven og hygge mig med min familie, unge og gamle ;-) Det aller bedste er at lave et lille bål om aftenen og måske riste nogle marsh mellows over bålet! Ungerne elsker det...
  Mange knus Gro
  Ps. foråret er på vej:-D

  SvarSlet
 18. Kære Tante grøn
  Tak for et dejligt indlæg, vi vil gerne have flere allerhelst selvfølgelig din egen blog. Nu må vi se, om du overgiver dig, der er nok, der foreslår dig det.
  De dejligste stunder i min have for mig er helt klart, når jeg en lun sommeraften går rundt helt alene derude, mens jeg tænker på at alt dette er mit og forundres over at jeg har fået lavet sådan en skøn have. Eller når jeg går en forårsaften og lytter til fuglenes sang og duernes kurren, så flyver tankerne af sted, og jeg føler ro og lykke.
  Selvfølgelig elsker jeg også, når mine store drenge er hjemme med kæresterne, men da er der jo ikke den ro i haven, som jeg holder så meget af, men hygge og småsnak er også dejligt.
  Jeg håber stadig, at I kommer over og ser min have d. 19.5.
  Kærlige havehilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
 19. Kære vikar :o) Du burde faktisk være blevet modtaget af en total uopdragen og larmende mængde, som vælter rundt i blog-land. Det eneste man ALDRIG gør når man får vikar er s.. da at opføre sig pænt....næ, frem med tegnestifterne på stolen....medmindre vikaren skrubber hjem til sin egen blog...som vikaren så LIGE mangler at oprette, men det kan vikaren jo rette op på meget hurtigt, ikk vikar?? Ellers er jeg temmelig sikker på jeg stadig er i besiddelse af en gammel ostemad, som jeg ikke nåede at kyle efter den uduelige dansklærer i 8.a :o))

  Men vikaren er bestemt i besiddelse af fantastisk have, yndig datter og et smukt billede....som vikaren jo så også lige kunne blogge om på vikarens egen side .....I rest my case. Da jeg ved vikaren ikke er tungnem, har vikaren sikkert forstået vikarens hjemmeopgave. Som i den grad er skriftlig!

  Selvom vi holdt efter-bryllupsfest i haven - den eneste lørdag i august det år hvor det silede ned non-stop og var hundekoldt, er min mand og jeg enige om at det IKKE er den bedste havedag. Så det må blive den stille morgenvandring, hvor jeg lister rundt for at sige godmorgen til alle mine planter, mens resten af huset sover.

  SvarSlet
 20. Kære Tante Grøn
  Hvor skønt at "se" dine altid velvalgte, finurlige og smukke ord på tryk i et "ægte" blogindlæg. Og hvor smukt et billede af den skønneste rosenprinsesse, så smuk netop med sin barnlige ynde i behold, samtidig med at kvinden hun vil blive titter frem.

  Jeg håber at den ømme arm er klar til flere skønne indlæg, for det er jo nu det hele så småt begynder med det jeg vil kalde "indoor gardening" - jeg har i hverfald svømmet i jord, såbriketter, frø og pelargoniestiklinger hele dagen i dag, og snart følger næste såbølge - hvordan der skal blive plads til det hele må tiden vise, men hvor der er vilje er der vel vej............

  Og så til den hårde lektie! Den ultimative lykkeoplevelse i haven må vel siges at være mit bryllup som fandt sted en smuk, smuk sommerdag i juli for snart 11 år siden. Haven var skøn som den er i juli, børnene badede i badebassinet, mens vi voksne nød skyggen under pavillionerne og hinanden. Jeg dansede brudevals i bare tæer på terassen og vi sad ude og nød den smukke sommernat lige til den blev til morgen...........dagen efter kunne vi nyde en skøn morgenmad i haven og det var også et af de der øjeblikke hvor alt går op i en højere enhed. Det hører med til historien at det var i min "gamle" have, der hvor min haveinteresse for alvor begyndte. Men min nuværende have har nu også bragt mange, mange lykkelige stunder - lige fra de skønne sankt hans aftener med masser af gæster, de herlige fødselsdage med sækkevæddeløb og vandkamp til de stille stunder i sene sommeraftener hvor lys brænder roligt, levkøjen dufter, kattene jager natsværmere og himlen har den specielle lyse sommerfarve som er til at synke hen i og ned i. Og min have gør mig vel i virkeligheden lykkelig hver eneste dag, for jeg er derude hver dag, og når jeg det ikke fysisk så er jeg der i hvertfald i tanken og planlægger noget nyt.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 21. Hold da helt op, kære Tante Grøn! Jeg skal da lige love for at du fik rystet op i blog-verden og fik alle "mand" i blækhuset med de længste indlæg jeg længe har set på nogen blog overhovedet!! Det kan så kun betyde at du er den fødte blogger, - og hvem var egentlig i tvivl om det!!

  Din rosenpavillion er ganske fortryllende når den står der i sit smukkeste skrud, men jeres yndige datter omgivet af roserne slår da alt. Et fantastisk portræt som vækker glæde resten af livet.

  Jeg vil slet ikke begynde at væve om min egen have her, blot nyde at du endelig er sprunget ud som gæsteblogger og forhåbentlig snart med dig egen blog.

  Haveknus fra fru friis :o)

  SvarSlet
 22. The garden is beautiful and so is the lovely painting of your daughter.
  Two of our children got married in our garden a few years ago-special times!
  Thank you for sharing,
  Carolyn

  SvarSlet
 23. Wow, Tante Grøn... det var noget af en vikar at få :-D
  Sikke et skønt maleri, og en dejlig billedserie om dets tilblivelse. Hvor var det sødt af dig at dele det med os.
  Vores 'vildeste' festlighed i haven var nok vores grisefest til vores (samlede) 80 års fødselsdag.
  Men jeg har så mange gode minder fra min have at jeg ikke kan vælge en enkelt ud. Måske vores døtres konfirmationer.
  Men jeg elsker nu mest 'hverdagen' derude med mine planter og dyr, og jeg elsker også at have besøg, så jeg kan snakke ørene af alle om min elskede have :-)
  Jeg vil kun lægge mig til heppekoret om at du må igang med din egen blog ;-)

  SvarSlet
 24. Sielankowe zdjęcia :-). Malarz piękny portret córki namalował. Pozdrawiam. *** Idyllisk billeder :-). Maleren malede et smukt portræt af hans datter. Med venlig.

  SvarSlet
 25. Hej Tante Grøn.

  Hvor er du go'! Dig og Syrenprinsen kan godt se at komme i gang med jeres egen blog. Har luret at ham John heller ikke er uden evner hvad kommentarer angår ;o)Så det kunne være et fælles projekt???

  Mit bedste minde i haven, er fra min første have. Der blev jeg gift med jordens dejligste mand, og det var på amerikanske manérer :o). Der var linet stole op i 2 sektioner og oppe på terrassen gav vi hinanden vores løfte. Det er snart 14 år siden.

  I min "nye" have må det være alle de hyggelige grillaftner med familien og gode venner. Aftenbål er nu heller ikke så dårlig ;o).

  Særlig skønt er det nu også at starte dagen med en rundtur i haven med en kop kaffe. Før dræbersneglene indtog min have, var det i bare tæer og nattøj ;o)

  ps : Får vi karakter???
  pps: Der er et fantastisk lys på billedet af Emma, som man slet ikke kan se her, men jeg har jo set det IRL og det er SÅ SMUKT!

  Kærlige knus fra Marlene :o)

  SvarSlet
 26. Super dejlige billeder, velkommen til vikaren :-)

  Vores have er ny og meget åben, så den ligger ikke lige op til skønne fester eller intimitet endnu. Håbe det kommer om nogle år, når det hele er vokset lidt til.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 27. Kære Tante Grøn

  Sikke da en dejlig vikar...... du får lige et stort rødt æble af mig. - En vidunderlig billedserie af et meget smukt portræts tilblivelse. Hvor har du bare en dejlig eventyrhave, og en sød datter. - Min datter hedder også Emma, er 15 år og jeg sætter stor pris på hver eneste dag med hende. For pludselig er de fløjet fra reden, det går bare så stærkt. Har to mere på 30 og 26, der for længst er flyttet hjemmefra. ....Vil da lige fortælle jeg er blevet farmor, mit første barnebarn :-) og lige nu tænker jeg på at opsætte et legehus, sandkasse, gynge osv

  Jeg håber meget at se mange flere billeder fra din fantastiske, underskønne have!!!

  Stort knus fra mig!

  SvarSlet
 28. Hvor smukt Tante Grøn.......tænk at have sådan et skønt maleri hængende af sin datter....et smukt evigt minde.....man kan næsten dufte roserne igennem skærmen.

  Smukt er det også af dig Nette at overlade tastaturet til den skønneste gæsterblogger vi har set i dette land længe......super ide.....og så kan vi jo alle håbe at dette bliver kimen til en selvstændig blog fra den eventyrlige have og Tanten.

  Dorthe

  SvarSlet
 29. Hej Tante Grøn,
  Et meget smukt portræt af din datter i de skønneste omgivelser. Glæder mig meget til at læse flere indlæg,men håber stadig at du får din egen blog:-) Vi skal holde vores datters konfirmation i haven d. 6/5 i år. Håber meget det bliver skønt vejr, og at alle gæsterne vil nyde at kunne være ude. Men ellers er de bedste stunder i haven en lun sommeraften, hvor man bare ikke har lyst til at gå ind igen, eller de morgener hvor fuglene synger og alting virker nyt og frisk. Ja, haven er jo bare det bedste sted...

  SvarSlet
 30. Oj hvor smukt og alle de smukke og rigtige kommentaer.

  Kun en ting og sige at vi nok alle venter på tantens blog og skynder os og blive fast læser af den lige så snart hun går igang.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 31. Kære Tante Jyt-vikar.

  He he... der gik min lille drøm i opfyldelse (Godt vi har en stærk Nette) - endelig blev DU gæste-blogger, så alle vi mange, mange Tante Grøn-fans kan læse dine egne dejlige blomster-ord under dine egne smukke billeder. Hold nu fast i, du ikke har tid nok til din egen blog, for lige om nul-komma-en-vupti står den på havearbejde...der er du for alvor i dit rette element og får slet ikke (så meget) tid til alle OS på bloggen :-)

  Jeg er enig med Marlene ... Det smukke maleri af Emma-pigen er endnu smukkere i virkeligheden.

  Mine lykkeligste stunder i haven er i dagligdagen, hvor det lige netop er mit frikvarter - at jeg så nogle gange glemmer at komme ind til timen (at lave aftensmad og lign.) er jo bare en ekstra charme ... host host.

  Hils omkring dig ... jeg glæder mig til mange flere vikar-besøg.

  Knus Lone
  ... iøvrigt var det måske på tide at ham syrenprinsen får sit eget profilbilled og ikke skal kommentere under dække mere :0)

  SvarSlet
 32. Kære Tante Grøn,
  Hvor er det et fantastisk billede af din yndige datter. Jeg glæder mig til at se det IRL :).

  De bedste stunder i min have, er når jeg tusser rundt derude alene og tænker smukke tanker. Det gøres nemlig bedst i en have!

  SvarSlet
 33. Kære Tante Grøn,
  Er totalt mundlam og løbet tør for de rette ord.
  Kan kun istemme ovenstående fine kommentarer.
  Bliv, bliv ved....!
  Kærligst Karen O.

  SvarSlet
 34. Kære allesammen <3 <3 <3

  Jeg er F-U-L-D-S-T-Æ-N-D-I-G OVERVÆLDET over alle jeres søde, rørende og hjertevarmende kommentarer. Hvor har I taget fantasisk godt imod jeres nye vikar. Det skal I allesammen have en meget meget STOR tak for.

  NU forstår jeg virkelig, hvad det er, der driver blog-indehavere til utrætteligt at lave nye indlæg. Endnu mere forstår jeg den med, "at kommentarer er blogejerens brændstof." Man bliver jo simpelthen så glad og taknemlig for hver og een, der tager sig tid til at skrive en kommentar, gøre bloggen "levende" og bidrage til den gode stemning. Iøvrigt må det da være totalt vanedannende og afhængighedsskabene at få så meget ros og feedback hele tiden:o) Hvor er det skønt, at der findes et forum, hvor folk vil og under hinanden det godt. Et sted, hvor der er plads til at glæde sig over andres glæder. Det er da noget af det mest livsbekræftende.

  TUSIND tak for alle jeres pragtfulde beskrivelser af havelykke. Jeg har nydt at læse H-V-E-R-T et ord.

  Kære Nette,

  TUSIND tak fordi jeg måtte prøve at komme i vikar-praktik her hos dig. Det var virkelig sødt af dig, at stille din blog til rådighed. Det har været en kæmpestor oplevelse for mig.

  Knus og STOR TAK fra BLOG-VIKAREN

  SvarSlet
 35. Kære Skt Helena,

  tak fordi du alligevel ikke nænnede det med spanden med vand, da vikaren gik ud af døren:o)

  Kære flere,

  ja, I kan tro, at vi er glade for portættet af vores datter. Glæden bliver ikke mindre som årene går. Det er en dyrebar skat, som vi værdsætter meget højt. Iøvrigt kan jeg fortælle, at Anatoly Speka er at finde på Heides Planteskole hver sommer (han ankommer når syrenerne springer ud og bliver et par måndeder frem!)Udover at være en dygtig blomstermaler er han en fabelagtig dygtig portrætmaler. Han modtager bestillinger på alt lige fra borgmesterportrætter til nyfødte babier. I min optik er han især dygtig til børneportrætter. Han fanger virkelig sjælen i det menneske, han portrætterer. Så skulle I have lyst, til at få jeres eget portrætbillede, kan han kontaktes via Heides Planteskole.

  Kære Eva Evigglade,

  tusind tak for dine smukke og søde ord. Skulle din vej falde forbi vort lille forblæste verdenshjørne, er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi. Havelågen står altid åben og der er altid kaffe eller te på kanden.

  Jeg overvejer lidt at lave et havetossetræf for blogfolk med eller uden blog en skønne dag. Kunne det mon ikke være hyggeligt? Så skulle vi alle udstyres med et navneskilt, så vi ved "hvem hinanden er". Og SÅ skal vi tale LATIN:o)

  Mojn Tim, din gæve sønderjyde:o)

  Kære Gitte H,

  tak for det røde æble. Det smagte rigtig godt og nu er du vikarens kæledægge:o)

  Kære Signe,

  din forestilling holdt fuldstændig stik. Det var lige præcis sådan det foregik: Jeg listede, lydløst rundt for at opleve det magiske og temmeligt poetiske sceneri. Jeg lod som om, jeg plukkede moreller lige ved siden af pavillionen, men mine øjne og mit fokus var et helt andet sted:o)

  Skøn tanke, at din dejlige have venter på at blive fyldt med uforglemmelige minder.

  Kære Lisbeth,

  vi har endnu ikke opgivet drømmen om at komme en tur til Samsø, men indtil videre afhænger det totalt af Syrenprinsens arbejdsplan. Håber det lykkes at besøge Samsø for allerførste gang:o)

  Kære Lavendelfryd,

  tak for fordi du undlod at kaste 8.klasses ostemadder efter mig:o) Jeg lider virkelig af Gammel-ost-fobi, så det kunne have blevet en totalt traumatisk oplevelse for mig.

  Kære Mors have,

  åh, det er skønt at lege med jord, vand, frø og stiklinger. Hvor har du råhygget dig:o)

  Kære Havenarkoman,

  åh sådan et par bløde, slimede dræbersnegle op mellem tæerne er da slet ikke så ringe endda:o)!?!?!?
  YAK.....!
  Nej, når I har vikar får I hverken karakterer eller lektier for. I har allesammen betået til absolut topkarakter.... og lektier er noget fanden har skabt. I skal ud og nyde jeres haver istedet for:o)

  Kære Flora,

  STORT tillykke med dit lille barnebarn. Hvor må det være stort og smukt at blive farmor. Hvor er jeg glad på dine vegne. Tak for det røde æble. Et æble om dagen holder jo lægen væk.....hvis man ellers kan ramme ham:o)

  Kære Lone,

  ja du har ret. Syrenprinsen burde have sit eget profilbillede. Folk kunne jo få den tanke, at han er transvestit og går og klæder sig ud i mit tøj, når jeg ikke er hjemme.

  Kære Karen,

  tak for dine altid søde ord og dit altid positive væsen. Du er sådan et dejligt menneske. Det kan jeg mærke, selvom jeg aldrig har haft den glæde at møde dig IRL

  Kære alle,

  Jeg har i mit nuværende livskapitel desværre ikke tid til at lave min egen blog. Det er bestemt ikke lysten der mangler. Måske en skønne dag.....! Det er i hvertfald utroligt rart at vide, at I vil bakke mig op og støtte op om en evt blog, den dag den måske kommer:o)
  Jeg har rånydt at være vikar så måske skulle jeg ligefrem overveje at lave et lille blog-vikar-bureau?

  Nu overlader jeg igen bloggen til dens ejer, NETTE....med TUSIND tak for lån:o)

  De kærligste hilsner og tanker til jer alle fra BLOG-VIKAREN <3 <3 <3

  PS: Skynd jer ud og rode i jorden alle I som kan slippe afsted med at liste jer udenfor. Vejret er pragtfuldt:o)

  SvarSlet
 36. Kære Tante Grøn

  Du har fortjent alle roserne, og jeg håber, at du har fået lidt blod på tanden og glæder dig til næste gang.

  Til læserne kan jeg nemlig berette, at jeg er gået i gang med den anden af Tante Grøns arme, og at hun er allerede er hyret til at være vikar igen inden for en overskuelig tid :-) Så forsættelse følger ...... på et eller andet tidspunkt.

  SvarSlet
 37. Kære tante Grøn
  Jeg blev helt vildt glad, da du skrev havelågen var åben. Men jeg har jo ikke din mail. Måske er der en vi begge kender som snart kontakter dig.
  Jeg kører hjertens gerne af sted for at opleve dit skønne sted måske til maj? Skriv gerne til mig hvis du har tid på
  evigglade snabela hotmail.com
  Og du skal vide at havelågen også altid er åben her i Greve, hvis du kommer på mine kanter.

  Og Nette det gælder også dig - naturligtvis. ;)

  SvarSlet
 38. Kæreste Tante Grøn!
  Åååh, jeg havde ikke tid til at kommentere, da jeg så indlægget, men håber, at du stadig læser med. - Ellers må Nette give dig et lille praj ;-)
  Det var godt, du fik en forsmag på blogningens verden. Vi kan jo kun håbe på, at det måske ansporer til at starte en selv... jeg er sikker på, vi er flere, som gerne hjælper dig igang, såfremt du skulle få brug for det..!!!
  Det fede ved blogging er helt klart feedback´en, og den interaktive dialog med andre havetosser. Her er råd og hjælp at hente, eller bare en lille hilsen. Og at dele sin lidenskab med ligesindede, der ikke undrer sig når man taler delvist latin eller går helt i selvsving over en blomsterknop i en påskeklokke..

  Dine dejlige kommentarer hos os alle får altid smilet frem, og du kommenterer virkelig fra hjertet. ( Også derfor ville det være rart at kunne svare dig på din egen blog ) Nu ved jeg godt, at en have kræver lidt arbejde, og specielt et paradis som dit, man skal jo ikke tro, at det er "vedligeholdelsesfrit". Meeeen, lokke-lokke, vi vil da gerne stille os tilfredse med et blogindlæg hver 14.dag fra din hånd;-)

  Hvad angår den skriftlige opgave - ja, vi holdt bryllup i vores have. Det var også helt specielt.

  Det er et dejligt maleri, I fik lavet derude midt i paradiset. Det må da siges at være helt personligt og unikt.

  Mange knus fra Tullen

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!