Haven

Haven
En lille have på 200 m2

lørdag den 22. januar 2011

Kan det virkelig være rigtigt?

Det er stadigt januar, men sneen er væk nu. I hvert fald for en tid. Vi er sikkert mange, der går med næsen i jorden og leder efter forårstegn. Og se bare hvad man kan finde, hvis man ser rigtigt godt efter. Det er ikke så meget - men lidt har vel også ret! Jeg må have fat i Claus Dalbys Et haveår for at se, hvilke løg jeg har lagt her. Det vides nemlig ikke med sikkerhed, før jeg får set efter.

8 kommentarer:

 1. Kære Nette,
  Hjertelig tillykke med din blog.
  Det ser jo allerede allersomhelst dejligt ud.
  Utroligt, hvad du har fået skruet ned (for nu at bruge et af Claus' udtryk).
  Glæder mig til at følge med fremover.
  Fint, du tog springet.
  k.h.

  SvarSlet
 2. Kære Nette:o)

  Jeg var blevet frygtelig nysgerrig efter at se, hvordan en "sigt og skyd" fotografs billeder mon ser ud. Læste jo på Claus` blog, at du selv er sprunget ud af blog-skabet:o) Så jeg er glad for, at det lykkedes mig, at finde den, - på Dalby-bloggen, -så flittigt-kommenterende Nette, hvis kommentarer jeg altid labber i mig med stor nydelse:o)

  TILLYKKE med din blog-debut:o) Du tager skuffende gode billeder, Nette:o) Og jeg kan rigtig godt li´ din have. Det tehus er da fuldstændig bedårende:o)Små lukkede haver er så intime, fortættede og fulde af sjæl, - og det finder jeg yderst charmerende:o)

  Mig slipper du ikke for at få blogbesøg af:o)

  De varmeste hilsner

  SvarSlet
 3. Kære Nette

  Stort TILLYKKE med din blog. Jeg glæder mig bare rigtig meget til at følge udviklingen på dit frimærke ;-)
  Din have ser nu allerede fuldstændig bedårende ud ! og jeg synes bestemt ikke der er noget i vejen med dine billeder.Tværtimod, de giver lidt mere overblik over, hvordan haven ser ud end mange andre bruge. Det kan jeg rigtig godt lige.
  Med ønsket om snarligt forår.
  Sanne O.
  http://dagliljehaven.dk

  SvarSlet
 4. Kære Nette :-)
  Også hjertlig tillykke fra mig med din nye blog.
  Nu vil jeg gå i haven og se og "om det virkelig kan passe" Jeg må altså ind og snuse til den `Kejserbusk`hvorfor lagde jeg ikke mærke til den forleden dag. Vi ses og snakkes.
  Knus Gro

  SvarSlet
 5. Kære Karen, Jeg har svært ved at bedømme, hvor meget de forskellige planter kommer til at fylde i haven, hvis det er det, du mener :) Men jeg kan vel bare fjerne eller tilføje.

  Kære Tante Grøn, "skuffende gode billeder" - TUSIND TAK, men ...... de er alle taget med mobilen hehehehehe.

  Kære Sanne, Glæder mig også til foråret. Helt vildt. Dejligt at du får indtryk af mit frimærke. Jeg har det sådan med haver, at planterne gerne skulle give atmosfære i haven.

  Kære Gro, Kejseren er blevet til kejserens nye klær :-) Det ser nemlig ud til allerede at være slut med blomstringen. Billedet blev taget i november.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud i din lille have. Håber du får held med dine planter i 2011 :-)

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 7. Hej Vivik

  Ja, jeg har jo nogle billeder for mit indre øje. Har vilde planer for haven, som skal udføres, når det bliver forår!

  SvarSlet
 8. Kære Nette:o)

  Lyder godt, at det er VILDE planer, du har med haven:o) Det vilde vil klæde din have helt vildt:) Uha, hvor jeg BEGÆRER dit tehus:o) Du er en heldig kartoffel:o) Og det er SÅ sødt indrettet.

  God nu nat

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!