Haven

Haven
En lille have på 200 m2

onsdag den 26. januar 2011

I disse armchair gardening dage .....

Jeg er fuldstændig skudt i Claus Dalbys bøger. De er en stor kilde til inspiration og viden for en novice som jeg.

Der er andre bøger, som også er dejlige. Bogen neden for viser skønne eksempler på, hvordan haver kan være frodige og stemningsfulde - selvom det hele ikke er helt perfekt. Det er ikke en bog at blive klog af, men stilen i de haver, der bliver vist frem er rigtig dejlig, hvis man kan lide det lidt vilde look. Bogen er lavet af de to søstre Birgitta Wolfgang Drejer og Julia Mincarelli. Bogen er værd at eje.

Uddrag af bogen:
4 kommentarer:

 1. Den ser skøn ud, kommer på listen af bøger der skal kigges på :o)

  SvarSlet
 2. Den var gået min næse forbi, så tak for 'åbenbarelsen'.
  Er allerede bestilt!
  Solrige hilsner

  p.s. Kan godt se dit 'syrenproblem'. Det er svært.
  Måske har 'Syrenprinsen' (Tante Grøn's mand) et godt forslag!!??

  SvarSlet
 3. Kære Nette:o)

  Nu har jeg haft Syrenprinsen til at kigge på dit problembarn - rodskudssyrenen. Han synes den enten skal skæres MEGET ned efter blomstring, da den den er meget voldsom og uharmonisk i sin vækstform, eller ha` en ordentlig sprængladning dynamit:o) Måske du kan bruge rådet, måske ikke? Men under alle omstændigheder pøj pøj med haveprojektet.

  Flere weekendhilsner

  SvarSlet
 4. Kære Tante Grøn

  Tusind tak for din kommentar i det forrige indlæg om mit syren-monstrum. Jeg vil også bede dig give Syrenprinsen et smækkys på kinden fra mig og sige tak for rådgivningen.

  Jeg har allerede fjernet lidt over 1/3 af syrenen siden billedet herover blev taget, meeeen den er stadigt ikke ok. Den er også for høj, selvom jeg godt vil have en vis højde på netop det sted. Jeg ved ikke helt, hvad det ender med. Det er muligt, at den får lov at blive stående i år, hvorefter jeg sender bud efter et sprængningshold. Jeg vil gå inde på syren-hjemmesiden, som du anbefalede og kigge lidt. Har en del projekter der skal klares i haven, og jeg bliver vist nødt til at prioritere. Suk bare man kunne få alting overstået på en week-end, så man bare skulle suse rundt med en stråhat og pusle om blomsterne.

  Igen, tak for rådgivningen til både dig og Prinsen.

  Kære Karen, Tror bestemt du bliver glad for bogen og
  Kære Fru Friis, Du kan godt glæde dig.

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!