Haven

Haven
En lille have på 200 m2

mandag den 18. april 2011

Her er IKKE "lidt hektisk" .....

Her er GIGANTISK ROD! Nogle mener at det skal være slemt, før det bliver godt. Men men men .....


Fru Fniis efterlyste mig lidt i forrige indlæg. Jeg har været slået ned af lungebetændelse, og selvom jeg ikke er 100% oppe at køre, har jeg hovedet opad.  Foråret er her for alvor, og jeg har jo planer for den lille plet, som udgør min have. Her ser FORFÆRDELIGT ud lige nu, og det er muligvis ikke særlig blog-egnet, men I får en rapport alligvel. Jeg håber at kunne vise pyssenysselige billeder om kort tid, selvom det virker uoverskueligt lige nu.

Der skulle laves nye sving omkring vandhullet og inddrages græs til et nyt påskeæg-formet bed ved syren-monstrummet. Det er vel ca. 10 m2, selvom det ser mindre ud på billedet. Af en eller anden årsag. Fotograf bliver jeg aldrig.

Så nu skal der plantes. Lidt forårsplanter, yderligere hvide violfrøstjerner, en hvid rose, duftliljeløg og .... nogle andre ting. Der er også købt roser mm til påskeægget. Mere om det en anden gang.

Den. midlertidige terrasse som nogle søde naboer hjalp mig med at kaste ned, da Kagehuset blev bygget forrige år, er ved at blive udskiftet.
3 stk. anlægsgartnere mødte kl. 8:00 i morges og gik i gang. Jeg krydser fingre for, at de bliver færdige i morgen. Der bliver også lagt fliser i "baglokalet" ved skuret. Således så det ud, da de gik hjem i dag:Pyh hvor ser her ud. Jeg har indtil flere gange i dag tænkt: "Lungebetændelsen må have forårsaget nedbrud i min hjerne, siden jeg betaler for det her". Så da anlægsgartnerne var gået i dag, gik jeg ind og kiggede forventningsfuldt på en blomsterknop på en ny træpæon for at trøste mig selv lidt.


Fortsættelse følger .....


9 kommentarer:

 1. Det skal nok blive rigtig godt i din have :-)

  Jeg syntes, det er fint, at du også viser billeder, af det der ikke er helt færdigt endnu.
  Det roder i alle haver, når man er i gang med nogle projekter, sådan skal det være!! Så kan man glæde sig endnu mere over sin have, når roderiet er overstået.
  Det går helt sikkert også rigtig stærkt med at få noget ordnet, når du har valgt at sætte fagfolk på :-)
  Glæder mig til at se mere fra din have.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 2. Kære Nette
  Egentlig synes jeg, at det ser ret effektivt ud. Der bliver sørme arbejdet hårdt - og man kan ikke arbejde hårdt uden at rode!
  Er rigtig spændt på at se det færdige resultat. Det tegner rigtig godt.
  Nu ikke noget med at lege helt så'n lige efter en lungebetændelse. Man skal tage den med ro, skal man!
  Let the others do the hard work.
  Mange forårshilsner

  SvarSlet
 3. Så slemt ser det da heller ikke ud og det ser ud til at biver rigtig fint når det er færdigt.
  Glæder mig til at følge projektet
  God påske
  Annette

  SvarSlet
 4. Tror det bliver rigtig flot når det bliver færdig.
  Glæder mig til at følge med.
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 5. Slap så auf kære Nette :-D Det skal nok gå!. Troede min lasigfaire have smitte bare lidt af på dig :-) Og ja så du lige hvad f.eks. Vivik sagde, `det roder når man er i gang med projekter` - lig som mig hi hi hi. Vi ses K. Gro

  SvarSlet
 6. Enig med de andre, det bliver helt sikkert super godt. Og ja, selvfølgelig roder det når man har gang i projekter :) Glæder mig til at se hvordan det kommer til at se ud til sommer!

  SvarSlet
 7. Jamen kære Nette da!

  Først vil jeg sige at det er dejligt at høre fra dig igen, og dernæst vil jeg skynde mig at sige at nu er det bare op med næsen, det ser da fantastisk ud!

  Ingen - jeg gentager INGEN, kan lave nye projekter uden at det roder, og så længe man kan se fremskridt inden for en overskulig tidshorisont, så er alt som det skal være. Glæd du dig over de fine fremskridt der er lavet, jeg syntes det ser lovende og supergodt ud. Og så kan du jo glæde dig til den dag, du kan vise os fine "pysse-nysse" fotos hvor alt er iorden! ;o)

  Fortsat god arbejdslyst og god bedring og jeg glæder mig meget til fortsættelsen. Husk nu også at nyde påskens fantastiske vejr, med næsen op mod solen og ikke kun nede i jorden.

  Masser af rodede-forårs-påske-hilsner fra fru fniis :o)))

  SvarSlet
 8. Kære Nette:o)

  Rolig nu, min pige:o) Det skal nok blive super super godt det hele. Mon ikke vi alle kender den havefølelse, der siger: "Hvad er det dog du har gang i? Det bliver aldrig pænt og upz...det skulle jeg ikke ha` gjort!."????!!!! Havearbejde handler også i høj grad om fantasi og om at kunne forestille sig, hvor smukt det engang bliver, selvom det ser helt gudsjammerligt rædselsfuldt ud, mens arbejdsprocessen pågår, ikk`?

  Du Nette...der er noget, jeg har gået og tænkt på...hm hm...host...host...hvis nu du tog og fjernede kagehuset, så kunne der jo blive plads til ...øh...mange flere blomster....så...øh.....! Jeg skal nok hjælpe dig med, at få ....øh....skaffet dig af med det....øh fuldstændig vidunderligt smukke... øh..jeg mener... totalt overflødige træhus..host....host... og se at få det...hm....gemt godt af vejen et skummelt sted...hm..hm. Men KUN fordi, at det er DIG<3 <3 <3 :o)

  Husk nu at være god ved digselv, så du kan komme til kræfter igen. Og hav nu lige en superduper fantastisk påske fyldt med solskin og glæde, ikk`?

  Mange kærlige påskehilsner fra den gamle tante

  SvarSlet
 9. Nette det bliver da rigtig rigtig godt, hvorfor tror du jeg og andre kun viser fotos af de små anemoner lige for tiden? Fordi det ser herrens ud hvis man tager det store overblik, he, he..... Lige nu har jeg manden igang med at grave kælder ud og derfor må jeg vente med hjælp til det meget store opgaver i haven - det havde været skønt med et hold anlægsgartnere:))
  Der er god trøst at hente i den smukke knop i træpæonen og jeg håber at du snart er på toppen igen. Rigtig god arbejdslyst i haven!

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!