Haven

Haven
En lille have på 200 m2

onsdag den 8. juni 2016

Claus Dalby på tv

Da jeg følger lidt med på Claus Dalbys Instagram, så jeg i går aftes, at der er lavet en portrætudsendelse på TV2Østjylland. Jeg så udsendelsen i går aftes, og kan anbefale at man laver sig selv en kop te eller anden drik, og klikker sig ind på udsendelsen her.

Jeg har adskillige gange her på bloggen skrevet om min ærgrelse over, at en af de store tv stationer ikke lader CD løbende lave haveudsendelser à la Gardeners' World. Udover at det ville være utroligt spændende at følge med i, hvad der sker i hans egen have over havesæsonen, ved jeg fra hans bøger, at han har kendskab til ufatteligt mange helt vidunderlige haver i såvel Danmark som andre europæiske lande. Alt sammen inspirerende og ikke mindst lærerigt. Jeg kan med sikkerhed sige, at min egen have aldrig ville have set ud som den gør, hvis ikke det var for Claus Dalby. Det var hans blog og bøger, der tændte min haveinteresse. Ja, satte den i brand. Jeg har det muligvis med CD, som han havde det med Anne Just i sin tid.

Jeg har også for et par år siden skrevet til DR og Tv2. Måske hvis vi var nok, der skrev? Indtil videre må vi håbe og ellers nyde Gardeners' World og denne lille snas fra Claus Dalbys have. God fornøjelse.

8 kommentarer:

 1. Hej Nette

  Jeg kan desværre ikke åbne haven på den forespurgte dato. Jeg håber meget det lykkedes en anden gang, og jeg overvejer at aftale med Ege samme dato for åbning af haverne til 2017. Det kunne gøre det nemmere for folk der kommer langvejs fra. Håber i får en skøn dag i Aalborg området, i kunne jo eventuelt køre et smut op til Anne Justs have i Hune?

  Havehilsner Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for svar Maria. Vi har et par andre ting i støbeskeen i tilfælde af, at du ikke kunne.

   Slet
 2. Nette, hvor vidunderlig denne udsendelse er så tak for du opfordrede til at kikke med.
  Hav en vidunderlig dag..

  SvarSlet
 3. Hej Nette!
  Så udsendelsen i går morges, og den er helt igennem FANTASTISK. Tror jeg sad med stort smil hele vejen igennem. Vidunderlig energi CD har, den smitter på en skøn måde. Også er han rasendes DYGTIG! Rendte direkte i haven bagefter;-)
  Hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo netop det han kan. Inspirere os. Og netop derfor de danske TV selskaber skulle se at vågne op til dåd.

   Slet
 4. Hej Nette. Jeg er så enig med dig. Skøn udsendelse. Jeg forstår heller ikke, at dr ikke har grebet havebolden og fået sat gang i haveudsendelser a la de engelske. Det kunne vi godt bruge. Det er også CD, som fik min spirende haveinteresse til at eksplodere. Da jeg startede med haveprojektet, skulle jeg kun have sarte nuancer af lyserød. Og hvad har jeg lige lavet? Et lysegult bed :-). Ender nok også med et mørkerødt hvis jeg kender mig ret. CD har lært mig at elske stort set alle farver i haven. Din have er nu også ret inspirerende. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Min have er så lille, at der ikke er plads til de store udskejelser, men mht. det helt lysegule, er jeg også solgt. Helt og aldeles. For øvrigt er Claus Dalbys lysegule haverum det, jeg er allermest vild med. Tror jeg nok. Indtil jeg kommer i tanke om noget andet, han har disket op med ;-)

   Slet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!