Haven

Haven
En lille have på 200 m2

torsdag den 6. oktober 2011

Det gælder om at nyde det

Jeg ved, at der er mange, som sætter pris på efteråret. Det kan da også være hyggeligt med stearinlys, varm te og gode bøger, men jeg er ked af at skulle trække mere inden døre og sige farvel til blomsterne for denne gang. Jeg har stadigt mange som hænger ved på trods af, at regn og blæst er over os. Disse billeder blev taget med mobilen for få dage siden:

Dejlige dahlier
The Mayflower
Astrantia Hadspen Blood
Høstanemoner
etårige duftlupiner
Blue Perfume
Jeg har stadigt mange ting, som jeg skal nå, så hr. Vinter må gerne være lidt sløv i optrækket.

17 kommentarer:

 1. Åh.....så mange skønne blomster du stadig har i din fine have.
  Håber der går længe inden vinteren banker på, ellers bliver det ikke specielt sjovt, at kravle rundt på knæ og grandække gravsteder gennem mere end en måned............

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig med dig Nette. Jeg har plukket alle mine dahlia i dag, men der kommer maaaange flere, og jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på at der måske snart kommer frost - for så er de helt færdige.
  Jeg overvejer kraftigt at grave mine dahlia op nu og sætte dem i nogle store potter i væksthuset for at strække blomstringen lidt endnu

  SvarSlet
 3. Hej Nette.
  Jeg har også sådant et lidt anstrengt forhold til efteråret, ja det er smukt, og vi kan høste sommerens frugter, men jeg vil så svært give slip på min have og overlade den i vintermørkets klamme greb, ingen blomsterhoveder jeg kan mærke med mine fingre, ingen skønne dufte. Tilbage ja kun håbet om en ny sæson, som vil blive endnu bedre end den forrige.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Ja en fin buket du her viser. Din stjerneskærm er da helt bedårende med de mange forskellige nuancer! Smuk smuk...

  SvarSlet
 5. Nåe for et par dage siden - tænkte da også lige først at det bestemt ikke kunne være fra idag ;0)
  her har haglet !
  Men fine billeder ♥

  SvarSlet
 6. Der er stadig meget at glædes over derude, og jeg hører bestemt heller ikke til efterårselskerne, fristes faktisk til at sige at det er en smule opreklameret. Jeg plukker også dahlia i stride strømme for at nyde dem til det sidste, så lad os håbe at vinteren trods alt snyder og lader vente på sig.
  Hyg dig i dit blomstrende paradis :o)

  SvarSlet
 7. Hold da fast nogle fine billeder din telefon tar´ , klare og flotte :) skønne skønne blomster.

  SvarSlet
 8. Der er ikke meget efterår over dine skønne blomsterbilleder. Gid det også var sådan. Det må godt vente lidt endnu. jeg har meget jeg skal nå endnu ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 9. Skønne blomster. Jeg er held vild med dine smukke lupiner :-)

  SvarSlet
 10. Jeg kan godt lide sensommeren pga. det specielle lyst, men jeg hader tanken om at vi skal indendørs igen. Det med de skiftende årstider kan jeg godt se charmen i. Men vinteren skulle bare kun vare en måneds tid :-)
  Jeg stemmer for flere grønne vintre, så vi kan lege videre i haven længe endnu :-)

  SvarSlet
 11. HURRRRAAA jeg er stadig velkommen som kommentator her :-) ... Endelig kan jeg være med igen Nette, godt du valgte popup-vinduet. Skynd dig at formidle budskabet til din søde nabo-Gro, hun har heller ikke været med på kommentator-holdet længe ....
  og nåhhh ja, smukke blomster du viser og vinter gå væk :-)
  Knus & kolbøtter
  Lone

  SvarSlet
 12. Først, sikke dejlige billeder - tror vi har den samme Dalby-dahlia :) Gad dog godt også at have den forreste af dine.

  Ang. kommentarbøvlet. Jeg så Lones problemer med egne øjne i går, jeg troede heller ikke helt på hende. Men den var altså god nok, det hjalp ikke at logge ind, hverken uden forbliv eller ej.
  Som jeg lige har skrevet på min egen blog, så er jeg også 'lunken' overfor popups, jeg mener dog at hvis man har blocker på, så får man en besked om pop-up'en og kan vælge at sige ok.

  Så jeg synes det er helt op til en selv, hvad man skal gøre med sin blog.

  SvarSlet
 13. Vad fin den är den ett-åriga lupinen!
  Ja hoppas vinter dröjer länge....
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 14. Hej och tack för hälsningen på min blogg!
  Jag vill också hålla kvar sommaren och tycker hösten gott kan dröja ett bra tag än! Och du har ju en massa fint somrigt kvar i din have!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 15. Kære Adoptiv-Nette:o)

  Skal lige tjekke om, jeg nu kan lægge en kommentar hos dig, efter du også har været ved at pille i "maskinrummet".....krydser fingrer og knus

  SvarSlet
 16. JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBI, hvor dejligt, at det lykkedes.

  Flere knus og rigtig god weekend

  SvarSlet
 17. Det er så skønt når man stadig har farver i haven hen i efteråret og jeg kan godt forstå at du nyder alle dine skønheder. Jeg kan huske at du i sommer sagde at der ikke var noget at kikke på når vi kom hen i september - men det passer jo ikke Nette - og at du stadig har så meget i blomst her i oktober er fantastisk og resultat af god planlægning:)

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!