Haven

Haven
En lille have på 200 m2

tirsdag den 5. juli 2011

I kan godt ærgre jer ....

Hvis I ikke var med på Tour-de-Blog.
Vi var 5 havetossede kvinder, som skulle køre Danmark rundt på en weekend i en minibus og se på spændende haver. Kun 2 af os kendte hinanden på forhånd. Desuden var der nogle misundelige jyder, som gerne ville støde til i egen bil om søndagen. Vi faldt hurtigt i snak, og jeg var lettet over, hvor godt selskab alle Tour Tøserne var!

Det var en forrygende weekend, hvor vi så nogle helt fantastiske haver, mødte nogle dejlige og utroligt gæstfrie haveejere, som ikke blot viste os deres små paradiser, men også diskede op for os i en utrolig grad. Lone fra Kreakrampen, havde arrangeret det HELE.

Jeg er ved at falde ned af pinden af træthed, så I får en mere udførlig report med billeder på et andet tidspunkt. Eneste sted I ikke får billeder fra er Tante Grøn, som jo er en hemmelig have, indtil Hr. Dalby får udgivet sin bog om netop dette emne. Et indendørs billede kan vel ikke skade, så det får I.

Hvert eneste sted fortjener omtale, men I må styre jer lidt.

Rækkefølgen på Touren var:

Fru Fniis' Frøbo
Jørn og Ingers formhave
Dernæst gik turen til Lones fars sommerhus ved Limfjorden, hvor vi spiste middag og overnattede.

Tante Grøns hemmelige have
Lundhede Planteskole som ikke var med på programmet, men alligevel kom på listen ved frokosttid.

Iberis' værksted og have

Staudefeens Planteskole
Som det måske fremgår med al tydelighed, havde vi meget på programmet, og jeg er helt færdig efter at have været på Tour. Må også sige at vi fik grinet så meget, at jeg havde ondt i kæberne søndag morgen, da jeg skulle bide i de varme rundstykker.

9 kommentarer:

 1. Ærgrer mig!. Ja jeg er grøn af misundelse. Hvorfor var det lige at jeg ikke havde tid til det. Med alle de rapporter, som nu tikker ind fra touren, er det helt tydeligt, at det har været en skøn tur.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Så kan du godt komme ud af fjerene Nette, selv om du er ung behøver du jo ikke sove tiden væk...!! ;o)

  Jeg er sandelig også "nettet" - og jublende lykkelig over at man kan ramle ind i så mange skjønne quinder på en week-end, - både de skøre i bussen og de søde vi besøgte.

  Endnu mer' tak for dejligt selskab fra fru f(n)iis

  SvarSlet
 3. Så er det tirsdag, og vi vil se mere!!! ;-) Hyggeligt at møde dig, Nette. Tror vi alle var meget trætte igår... jeg gik rundt med svimmelhedsanfald hele dagen, det var ret ubehageligt. Måske for meget at rumme for min lille hjerne!! PLANTER PLANTER PLANTER - det kørte rundt deroppe. Idag er der heldigvis mere ro på.
  Knus

  SvarSlet
 4. husk nu, at passe godt på dig selv og ikke overdrive en go' oplevelse...

  SvarSlet
 5. Den bedste weekend! - Man får blod på tanden og vil se mere :-D. Tak for en dejlig weekend
  Gro

  SvarSlet
 6. Kære søde Nette,

  ja, så er jeg endelig kommet på Nettet igen:o)Jeg er meget meget glad for at have mødt dig in real life, Nette. Du var nøjagtig ligeså varm, lattermild, passioneret, livsbekræftende og sød, som jeg havde forestillet mig:o) Et rigtigt dejligt stykke kvindfolk, er du:o)

  Det var herligt at få så fornemt besøg af en flok ustyrlige og enthusiastiske VIP`er og Blogkendisser. Jeg skulle jo nok egentlig have haft rullet en rød løber ud. Det havde I ærligtalt fortjent:o)Sikke en flok forrygende fruentimmere og mageløse madammer, der havde sat mig stævne. Jeg kunne næsten ikke få armer`n ned, da I var blæst videre på jeres hæsblæsende blomsterjagt.Det er altså en meget stor gave at have nogle at kunne dele sin passion med. Og passioneret, DET er du, Nette. Jeg synes både jeg hørte gisp og et enkelt hvin fra din mund, da du så een eller anden blomsterdarling i haven:o) Og så hørte du ovenikøbet også lyden af en ko herude i plovfuren på Lars Tyndskids Mark:o)

  Håber ikke at din dejlige lille oase havde taget alt for megen skade, af de store vandmængder I fik i dit verdenshjørnede, mens du var på Blomsterturne med Tourtøzerne? Stakkels haveejere, der gang på gang må stå for skud, når der for alvor bliver vandet fra oven.

  Hav en rigtig dejlig og blomsterrig weekend og jeg håber at alle dine mange Tour-indtryk så småt er ved at begynde at bundfælde sig.

  De allerkærligste hilsner og tanker fra en stor Nettefan, der ALDRIG lover mere at kalde dig for Rionette:o)

  SvarSlet
 7. Kære Nette, tusind tak for sidst og for dejligt selskab. Det er et meget fint billede du har på som "header".
  Nu vil jeg altså snart se mere fra dit yndige kagehus :)
  Skal vi snart på tur igen? :)

  SvarSlet
 8. Noe så morsomt da! Ser fram til å høre mer om turen, og se bilder. En god ide for andre hageelskere også. Ha en god hvil og en herlig uke.

  SvarSlet
 9. Kære Nette

  Vi to er vist ikke så aktive på bloggen for tiden... men det er jo ferie :-) Men må da lige sige at det var fuldkommen forkert at jeg ikke var med på den tur..... hva' tænkte I da på? sådan at tage på tur uden mig.... øv altså - Men dejligt at I havde en god tur, host host snøft - Men glæder mig til at få lidt mere tekst og billeder som plaster på såret!

  Knus fra mig :-)

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at lægge en kommentar!